Home » Turnlust in voorbereiding voor de wedstrijden.

Turnlust in voorbereiding voor de wedstrijden.

Gepubliceerd op 26 maart 2022 om 16:14

Turnlust in voorbereiding voor de wedstrijden.

Eindelijk na twee jaar kunnen dan nu ook de normale wedstrijden weer doorgaan! In april staan er twee, maar misschien ook wel drie wedstrijden op de planning.

Op 2 april mogen de dames van de middenbouw laten zien waarvoor ze hard hebben getraind. Dit is het eerste jaar dat ze in teamverband gaan turnen. Dit is een nieuwe wedstrijdstructuur vanuit de KNGU. Mogen ze doorstromen, dan hebben ze op 23 april het FK teams. Ze hebben ook nog kans om individueel door te stromen, die wedstrijden zijn in mei.

Op 9 april gaan de jongste deelnemers naar Damwoude voor hun meetmoment. Ook dit is voor het eerst in teamverband.

Als voorbereiding op deze wedstrijden hebben we in februari al een kleine oefenwedstrijd georganiseerd in onze eigen gymzaal.

En we mochten in de vakantie trainen in de turnhal van GVV Veenwouden. Hier hebben we heel hard getraind en natuurlijk super veel plezier gehad!

Reactie plaatsen

Er zijn geen reacties geplaatst.